Élmények egy kártyában!
Weboldal alcíme
SZOLGÁLTATÁSOK
Lorem ipsum

Egyéb szolgáltatásainkGaléria Optika 

Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikája

  • ​- 30% kedvezmény komplett digitális szemüvegre, látásvizsgálatra

Az üzlet Budapesten a Bartók Béla út 22-es szám alatt található. 1988-óta áll itt optikai üzlet. Az itt dolgozók szakmai tudása több tíz éves múltra tekint vissza.​ Az  optika az országban egyedülálló módon 15 lencsegyártóval áll kapcsolatban.
A világ legnagyobb lencsegyártójának kiemelt Mester minősítésű partnere, így a legjobb minőségű személyre szabott lencsékkel tudják elkészíteni az Ön szemüvegét.

Minden szemüveget az ügyfél igényeihez mérten alakítanak ki.

​Galéria Optika missziója:
"Elérjük azt, hogy mindenki élesen lásson és a megjelenése csak javuljon, a személyre, arcformához, stílusához kiválasztott szemüvegeinkkel!"

Hollán Fogászat

 Budapest

  • Rendkívüli kedvezmények,  60%-ig az alább felsorolt szolgáltatásokból!

A Hollán Fogászat egy korszerű technikával felszerelt, XIII. kerületi szakrendelő, Újlipótváros szívében, a Szent István park mellett, ahol magasan kvalifikált fogorvosok, fogtechnikus, szájsebész és dentál higiénikus azonnal segítenek Önnek, legyen szó fogászati beavatkozásról, vagy esztétikai kezelésről. Mindezt a legmodernebb foggyógyászati eszközökkel.

Rendkívüli kedvezmények Mercado Card tulajdonosoknak:

- Fogkő eltávolítás fogfehérítő hatással: 4.990 Ft

- LED lámpás fogfehérítés, fogkőeltávolítással: 14.990 Ft

- AIRFLOW polírozás: 6.990 Ft

- Panoráma röntgen, Intraoral kamerás vizsgálattal: 6.990 Ft

- Intraoral kamerás vizsgálat: 2.990 Ft

- Egyrészes implantátum: 69.000 Ft

- Panoráma röntgen és számítógépes implantátum tervezés: 6.990 Ft

GALÉRIA OPTIKA VIDEO

HOLLÁNDENT VIDEOAmora Dental fogorvosi rendelő

 Budapest

  • ​Rendkívüli kedvezmények,  60%-ig az alább felsorolt szolgáltatásokból!

Az Amora Dental szeretettel várja Önt kiválóan felszerelt fogorvosi rendelőjében Budapest VII. kerületében a Keleti pályaudvar szomszédságában, a Hernád utcában.
A rendelő magasan képzett fogorvosai  nem csupán az általános fogászati jellegű problémákban, de a szájsebészeti, parodontológiai és implantációs területeken is jártasak.

Rendkívüli kedvezmények Mercado Card tulajdonosoknak:
- Fogkő eltávolítás fogfehérítő hatással: 4.990 Ft
- LED lámpás fogfehérítés, fogkőeltávolítással: 14.990 Ft
- AIRFLOW polírozás: 6.990 Ft
- Panoráma röntgen, Intraoral kamerás vizsgálattal: 6.990 Ft
- Intraoral kamerás vizsgálat: 2.990 Ft
- Egyrészes implantátum: 69.000 Ft

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont 
Budapest

  • - 10% kedvezmény a szolgáltatásokból Mercado Card klubkártyával

A Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont azzal a céllal jött létre, hogy minél szélesebb réteg számára elérhetővé váljon a wellness életmód, mindaz, amit ez a fogalom takar: a test és lélek jól léte, harmóniája. Relaxáljon, szépüljön, fogyjon a szalonban! Budapest szívében, de mégis meghitt, kellemes, nyugodt környezetben, a zajos világot kívül hagyva, mindazt biztosítja a Relax Spa a vendégei számára, amire fizikai és lelki téren szükségük lehet. A szalonban, 200 négyzetméteren, 8 kezelőhelyiségben számtalan szolgáltatással, kezeléssel, tanácsadással állnak minden vendég rendelkezésére. Természetesen minden kezelés személyre, testre szabott, a vendég mindenkori állapotának, hangulatának megfelelően történik.
Szolgáltatások:​ masszázs / kozmetika / fodrászat / testkeze
lések, fogyasztó programok 

AMORA DENTAL VIDEO

RELAX SPA VIDEOBody & Soul Masszázs Szalon

Budapest

  • - 10% kedvezmény az árlistából Mercado Card klubkártyával


A szolgáltatások kínálatában megtalálhatóak  páros kezelések,  hátmasszázs,  teljes testmasszázs,  sportmasszázs,  talpmasszázs, köpölyözés,  aromaterápiás olajos masszázsok,  cellulit masszázs,  arcmasszázs, kismama masszázs, valamint aromaolajos thai masszázs. Bejelentkezés: +36 30 519 0605

                                                                              “Body and Soul – a nyugalom szigete…”

Zuglói Masszázsoázis

Budapest

  • ​​1 - 7.000 Ft közötti masszázs esetén a kedvezmény mértéke Mercado kártyával: 1.000 Ft, 7.000 - 10.000 Ft közötti masszázs esetén: 25%, 10.000 Ft feletti masszázs esetén: 35%

​A Zuglói Masszázsoázis kínálatában megtalálhatóak wellness masszázsok, bőrfiatalító masszázs, svédmasszázs, thai aromaolajos masszázs, thai herbál masszázs, indiai fej és talpmasszázs, valamint cellulit masszázs.

Bejelentkezés: +36 20 383 4904 (bejelentkezésnél hivatkozzon Mercado Card kedvezménykártyájának sorszámára!)

BODY & SOUL MASSZÁZS VIDEO

ZUGLÓI MASSZÁZSOÁZIS VIDEOmysee.hu

 az online valóságshow

  • -20% kedvezmény az előfizetésből Mercado Card kedvezménykártyával

​A mysee.hu egy képfeltöltős online valóságshow, ahol a szereplők a mindennapjaikat mutatják be. Érdekes témákkal, életutakkal, foglalkozásokkal és helyekkel találkozhatunk itt, főként, hogy van, aki külföldi életét mutatja be. 

Amennyiben előfizetne, kérjük írjon egy üzenetet az info@mysee.hu címre, melyben hivatkozzon Mercado Card kedvezménykártyájának sorszámára a  20% kedvezmény évényesítéséhez!

prive.hu 
​ az online edző oldal

  • -15% kedvezmény az előfizetésből Mercado Card kedvezménykártyával

​A prive.hu egy online edző oldal, ahol profi edzők edzésterveit töltheti le. Étrendek, videók, otthoni és edzőtermi edzéstervek. Csatlakozzon Ön is, hogy hamarosan a legjobbak között lehessen!
Amennyiben előfizetne, kérjük írjon egy üzenetet az info@prive.hu címre, melyben hivatkozzon Mercado Card kedvezménykártyájának sorszámára a  15% kedvezmény évényesítéséhez!


Mercado Ingatlan

... ahol nincs harmadik fél, csak az Eladó és a Vevő / a Bérbeadó és a Bérlő!

  • Mercado Card kedvezménykártyával az ​első 2 hónap ingyenes, majd 50% kedvezménnyel hirdethet az alapárhoz képest!

​A Best Mercado Kft üzemeltetésében kezdte meg működését a Mercado Ingatlan, melynek célja: összekötni a keresletet a kínálattal! Mindezt igényesen létrehozott platformjainkon keresztül. Legyen szó eladó / kiadó ingatlanról (ház, lakás, iroda), telekről országszerte, vagy épp kihasználatlan nyaralóról (akár külföldön is), nálunk jó kezekben van a hirdetése! 

Cégünk több szegmensben jelen van országszerte (Mercado Card kedvezménykártya, Mercado Hostess ügynökség, utaztatás, marketing és tanácsadás), így országos lefedettségünknek köszönhetően a Mercado Ingatlan hirdetései több ezer embert elérnek naponta. Már meglévő és folyamatosan bővülő ügyfélkörünk a garancia arra, hogy ingatlana rövid időn belül gazdára talál. Kollégáink igényesen megszerkesztik hirdetését, Önnek csak a kívánt szöveget, illetve képeket kell elküldenie nekünk!
Hirdetése honlapunkon és közösségi oldalainkon (facebook, instagram) is megjelenik, így teret biztosítva annak, hogy minél több embert elérjen!
Az érdeklődők közvetlenül Önt érik el, nincs harmadik fél, így NINCS PLUSZ KÖZVETÍTŐI JUTALÉK!


Partnereink listája folyamatosan bővül!

Az oldalt a Best Mercado Kft. üzemelteti!

Minden jog fenntartva! 

© 2018​ - 2019

​KÖZÖSSÉGI MÉDIÁINK: